Meijer Elektra

Dé elektricien die meedenkt!

Elektrawerkzaamheden voor Verbouwingen en Renovaties

Bij Meijer Elektra zijn we gespecialiseerd in elektrawerkzaamheden voor verbouwingen en renovaties. Of het nu gaat om het aanpassen van leidingwerk in de keuken of badkamer, of een complete renovatie van uw woonhuis, wij staan voor u klaar.

Aanpassingen voor Inductie Koken

Steeds meer mensen stappen over op keramisch of inductie koken. Wij zorgen ervoor dat uw groepenkast geschikt is en leggen de benodigde kabels naar de keuken aan.

Persoonlijk Advies

Bij grote verbouwingen komen wij altijd langs om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Voor deze service vragen wij een vergoeding van €50,- contant, die wij vervolgens in mindering brengen op de factuur. Voor kleinere werkzaamheden kunt u ons ook een foto sturen met een beschrijving via e-mail of WhatsApp.

Installatiewerkzaamheden

Enkele voorbeelden van installatiewerkzaamheden die wij uitvoeren:

  • Vernieuwen of aanpassen van elektra
  • Aanleggen van zwakstroominstallaties zoals bel of intercom
  • Vervangen of uitbreiden van de groepenkast
  • Aanleggen van fornuisgroep (Perilex)
  • Installatie van nieuwe stopcontacten of verlichting
  • Dimmers installeren
  • Aansluiten van wasmachine/droger
  • Opsporen van kortsluitingen

Advies Nodig?

Heeft u advies nodig of wilt u een afspraak maken? Bel ons op 06 33 80 53 78 of vul ons online contactformulier in. Wij helpen u graag verder met al uw elektrische verbouwings- en renovatiebehoeften.

Wat klanten over ons zeggen

S H
S H
2024-02-24
Zeer vriendelijk en vakkundig. Top service!
Mark Kottman
Mark Kottman
2023-11-27
Matthijs, heeft keurig de storing opgelost. Hij komt zijn afspraken na en is keurig op tijd en gaat netjes te werk. Mocht je iemand zoeken dan bel Matthijs!! 👍🏻
AH van der Velde
AH van der Velde
2023-02-16
Werd snel en vakkundig geholpen. Zijn adviezen waren zeer nuttig. En kan hem bij iedereen aanbevelen.
Marianne de Vries
Marianne de Vries
2022-12-16
Matthijs komt zijn afspraken na en op tijd, anders laat hij het weten. Is vakkundig en werkt netjes. In de badkamer heeft hij goede verlichtings armatuur geplaatst en nieuwe schakelaars geplaatst.
Jimi Tsai
Jimi Tsai
2022-10-13
Matthijs heeft goed werk afgeleverd. Hij plaatste snel een extra aardlekschakelaar en een kookgroep. Alleen jammer dat er fouten waren op de factuur, maar dat heeft hij snel hersteld.
Stef Van Dreunen
Stef Van Dreunen
2022-10-04
gemakkelijk en fijn in de omgang, indien de factuur tijdens de werkzaamheden naar verwachting hoger uitvalt wordt dit eerst overlegt en uitgelegd. Nu sinds een maand de overstap gemaakt op elektrisch koken waarbij de kookplaat is geïnstalleerd en de stoppenkast is aangepast, ben er nog blij mee!
Ella de Jongh
Ella de Jongh
2022-09-09
Heel goed en vakkundig geholpen. Van te voren prijs afgesproken. Korte wachttijd, goede service. Dit bedrijf wordt door mij aangeraden.

Neem gerust
contact op met ons