Meijer Elektra

Dé elektricien die meedenkt!

Betaalbare tarieven voor kwaliteitswerk

Bij Meijer Elektra streven we ernaar om onze kosten zo laag mogelijk te houden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van ons werk. Als eenmansbedrijf profiteer ik van efficiëntie en koop ik mijn materialen met korting in bij een groothandel, wat resulteert in scherpe tarieven voor mijn klanten. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van onze
tarieven:

  • Schakelaar vervangen door dimmer: €95,-
  • Extra stopcontact in meterkast: €70,-
  • Perilex stekker aansluiten op inductie kookplaat: €80,
  • Vervangen kleine groepenkast: €740,
  • Installeren intercom installatie (1 verdieping): €380,-

Offerteaanvraag ter Plaatse

Voor een gedetailleerde offerte ter plaatse vraag ik een vergoeding van €50,- contant. Deze vergoeding wordt weer in mindering gebracht op de uiteindelijke factuur, mocht u besluiten om met ons samen te werken.

Bij Meijer Elektra streven we naar transparantie en eerlijke prijzen, zodat u weet waar u aan toe bent. Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om u te helpen met al uw elektrische behoeften.

Ik kom dan langs om te kijken wat de mogelijkheden en wensen zijn van de klant.

Voor de kleine klussen hoef ik niet perse langs te komen een foto met uitleg volstaat dan ook.

Wat klanten over ons zeggen

S H
S H
2024-02-24
Zeer vriendelijk en vakkundig. Top service!
Mark Kottman
Mark Kottman
2023-11-27
Matthijs, heeft keurig de storing opgelost. Hij komt zijn afspraken na en is keurig op tijd en gaat netjes te werk. Mocht je iemand zoeken dan bel Matthijs!! 👍🏻
AH van der Velde
AH van der Velde
2023-02-16
Werd snel en vakkundig geholpen. Zijn adviezen waren zeer nuttig. En kan hem bij iedereen aanbevelen.
Marianne de Vries
Marianne de Vries
2022-12-16
Matthijs komt zijn afspraken na en op tijd, anders laat hij het weten. Is vakkundig en werkt netjes. In de badkamer heeft hij goede verlichtings armatuur geplaatst en nieuwe schakelaars geplaatst.
Jimi Tsai
Jimi Tsai
2022-10-13
Matthijs heeft goed werk afgeleverd. Hij plaatste snel een extra aardlekschakelaar en een kookgroep. Alleen jammer dat er fouten waren op de factuur, maar dat heeft hij snel hersteld.
Stef Van Dreunen
Stef Van Dreunen
2022-10-04
gemakkelijk en fijn in de omgang, indien de factuur tijdens de werkzaamheden naar verwachting hoger uitvalt wordt dit eerst overlegt en uitgelegd. Nu sinds een maand de overstap gemaakt op elektrisch koken waarbij de kookplaat is geïnstalleerd en de stoppenkast is aangepast, ben er nog blij mee!
Ella de Jongh
Ella de Jongh
2022-09-09
Heel goed en vakkundig geholpen. Van te voren prijs afgesproken. Korte wachttijd, goede service. Dit bedrijf wordt door mij aangeraden.

Neem gerust
contact op met ons