Meijer Elektra

Dé elektricien die meedenkt!

Hulp bij stroomstoring of kortsluiting

Bij Meijer Elektra begrijpen we hoe vervelend een stroomstoring of kortsluiting kan zijn. Daarom staan wij klaar om u snel en efficiënt te helpen bij het oplossen van deze problemen. Voor spoedstoringen of kortsluiting kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen via 06 33 80 53 78.

Stappen om Kortsluiting te Detecteren:

  1. Schakel de Groep Uit: Zoek in de meterkast naar de groepsschakelaar of aardlekschakelaar die overeenkomt met de doorgeslagen stop of automaat, en schakel deze uit.
  2. Schakel Apparaten Uit: Haal de stekkers uit de stopcontacten van de elektrische apparaten binnen de betreffende groep.
  3. Herstel de Stroomtoevoer: Vervang de doorgeslagen stop of schakel de automaat weer in.
  4. Test de Apparaten: Schakel de elektrische apparaten één voor één weer in, en controleer of de stop of automaat opnieuw wordt uitgeschakeld.

Door deze stappen te volgen, kunt u bepalen welk apparaat mogelijk de oorzaak is van de kortsluiting. Als geen enkel apparaat een probleem lijkt te veroorzaken en er geen sprake is van overbelasting, kan er een probleem zijn met de installatie zelf. Neem in dat geval gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Bij Meijer Elektra streven we ernaar om u snel en effectief te helpen bij stroomstoringen en kortsluitingen, zodat u weer veilig en comfortabel kunt wonen. Aarzel niet om ons te bellen voor hulp of advies.

Wat klanten over ons zeggen

Neem gerust
contact op met ons