Meijer Elektra

Dé elektricien die meedenkt!

Hulp bij stroomstoring of kortsluiting

Bij Meijer Elektra begrijpen we hoe vervelend een stroomstoring of kortsluiting kan zijn. Daarom staan wij klaar om u snel en efficiënt te helpen bij het oplossen van deze problemen. Voor spoedstoringen of kortsluiting kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen via 06 33 80 53 78.

Stappen om Kortsluiting te Detecteren:

  1. Schakel de Groep Uit: Zoek in de meterkast naar de groepsschakelaar of aardlekschakelaar die overeenkomt met de doorgeslagen stop of automaat, en schakel deze uit.
  2. Schakel Apparaten Uit: Haal de stekkers uit de stopcontacten van de elektrische apparaten binnen de betreffende groep.
  3. Herstel de Stroomtoevoer: Vervang de doorgeslagen stop of schakel de automaat weer in.
  4. Test de Apparaten: Schakel de elektrische apparaten één voor één weer in, en controleer of de stop of automaat opnieuw wordt uitgeschakeld.

Door deze stappen te volgen, kunt u bepalen welk apparaat mogelijk de oorzaak is van de kortsluiting. Als geen enkel apparaat een probleem lijkt te veroorzaken en er geen sprake is van overbelasting, kan er een probleem zijn met de installatie zelf. Neem in dat geval gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Bij Meijer Elektra streven we ernaar om u snel en effectief te helpen bij stroomstoringen en kortsluitingen, zodat u weer veilig en comfortabel kunt wonen. Aarzel niet om ons te bellen voor hulp of advies.

Wat klanten over ons zeggen

S H
S H
2024-02-24
Zeer vriendelijk en vakkundig. Top service!
Mark Kottman
Mark Kottman
2023-11-27
Matthijs, heeft keurig de storing opgelost. Hij komt zijn afspraken na en is keurig op tijd en gaat netjes te werk. Mocht je iemand zoeken dan bel Matthijs!! 👍🏻
AH van der Velde
AH van der Velde
2023-02-16
Werd snel en vakkundig geholpen. Zijn adviezen waren zeer nuttig. En kan hem bij iedereen aanbevelen.
Marianne de Vries
Marianne de Vries
2022-12-16
Matthijs komt zijn afspraken na en op tijd, anders laat hij het weten. Is vakkundig en werkt netjes. In de badkamer heeft hij goede verlichtings armatuur geplaatst en nieuwe schakelaars geplaatst.
Jimi Tsai
Jimi Tsai
2022-10-13
Matthijs heeft goed werk afgeleverd. Hij plaatste snel een extra aardlekschakelaar en een kookgroep. Alleen jammer dat er fouten waren op de factuur, maar dat heeft hij snel hersteld.
Stef Van Dreunen
Stef Van Dreunen
2022-10-04
gemakkelijk en fijn in de omgang, indien de factuur tijdens de werkzaamheden naar verwachting hoger uitvalt wordt dit eerst overlegt en uitgelegd. Nu sinds een maand de overstap gemaakt op elektrisch koken waarbij de kookplaat is geïnstalleerd en de stoppenkast is aangepast, ben er nog blij mee!
Ella de Jongh
Ella de Jongh
2022-09-09
Heel goed en vakkundig geholpen. Van te voren prijs afgesproken. Korte wachttijd, goede service. Dit bedrijf wordt door mij aangeraden.

Neem gerust
contact op met ons