Referenties

meijer-elektra-referentiesPlafondspots en elektra vernieuwen
Matthijs is zeer beschaafd, stipt, slim en integer. Ik had vorige week voor honderden euro s aan nieuwe spots en spotrails gekocht op internet. Ze werkten niet omdat de rails te ruim waren voor de fittingen van de spots. Maar Matthijs wist in no time mijn domme miskoop te herstellen door het systeem wel perfect passend te maken. Deze vakman is bespaard u veel geld en frustraties. Zeer aan te bevelen.


Elektriciteit
Matthijs is een vakman. Legde 40 meter kabel van mijn huis naar de garage.
Een aanrader!


Buiten stopcontacten plaatsen
L.S. Matthijs is een vakkundige en correcte klusjesman die snel werkt en zeer zeker zijn afspraken nakomt. Een aanrader voor een ieder die nog wat zaken heeft laten liggen en dit snel wil oppakken!


Lichtschakelaars en lichtpunten
Matthijs heeft bij ons op IJburg diverse elektrische ‘fouten’ hersteld. Alle lichtpunten en schakelaars in onze woning werken weer naar behoren. Matthijs werkt snel, komt zijn afspraken na en is heel kundig. De prijs valt reuze mee.


Reparatie stopcontact, schakelaar
Matthijs heeft bij mij thuis een stopcontact gerepareerd, een schakelaar aan een lamp en een klapraampje. Hij heeft veel verstand van zaken en doet zijn werk zorgvuldig. Als iets niet meteen lukt, weet hij zo een alternatieve oplossing te verzinnen. Ik ben dus erg tevreden en zal zijn hulp zeker weer inroepen.


Vervangen oude stoppenkast (inclusief aardlekschakelaar)
Snelle reactie, milieuvriendelijk vervoer (fiets!) en netjes afgewerkt.


Verplaatsen lichtpunt en stopcontact
Vriendelijk en meedenkend dat is Matthijs.
bedankt Matthijs voor je hulp.