Diensten

klus4 (1)

Ik ben met name gespecialiseerd in Elektra werkzaamheden. Met name bij de wat kleinere klussen waar de grotere installatiebedrijven niet voor komen bent u dus hier bij het juiste adres. Hierbij kunt u denken aan het vervangen of plaatsen van een groepenkastje, het aansluiten van uw elektrische kookplaat in de keuken of het plaatsen van dimmers en verlichting in uw woonkamer.

Rotterdam is bij uitstek de stad waar ieder huis is voorzien van een intercom of elektrische deuropener. Ook deze gaan regelmatig kapot of dienen vernieuwd te worden. Allereerst zal ik op zoek gaan naar het probleem, in de meeste gevallen is er een klein onderdeel defect die makkelijk te vervangen is. Comelit, Atea, Golmar en Ritto zijn onder andere de merken die bij mij bekend zijn.

In oude huizen is brandgevaar door middel van slechte elektra verbinding het grootst. In de meeste gevallen heeft u zelf wel in de gaten of het elektra deugd of niet. Mocht u de elektra aansluiting in uw huis niet vertrouwen aarzel dan niet om contact op te nemen.

Soms gebeurd het dat er kortsluiting op treed, in dat geval ben ik bereid om andere klussen te verplaatsen zodat ik u meteen van dienst kan zijn.

Diensten Meijer-elektra.nl
Kortsluiting oplossen
Verbouwing van uw woning
– Groepenkast vervangen