Stroomstoring

Stroomstoring? Wij lossen het op! Snelle en betrouwbare service van Meijer Elektra om uw elektrische problemen snel te verhelpen.

Verbouwing

Verbouwing gepland? Wij helpen! Meijer Elektra biedt professionele ondersteuning voor al uw elektrische behoeften tijdens de renovatie.

Groepenkast

Groepenkast upgrade nodig? Bij Meijer Elektra regelen we het snel en veilig op het gewenste moment. Neem vandaag nog contact met ons op!

Laadpalen

Ontdek onze installatieservices voor hoogwaardige laadpalen, zowel voor thuis als voor bedrijven. Neem vandaag nog contact met ons op!

Onze Elektrawerkzaamheden

Bij Meijer Elektra zijn we gespecialiseerd in allerlei elektrawerkzaamheden. Vooral voor de kleinere klussen waar de grotere installatiebedrijven niet altijd voor komen, bent u bij ons aan het juiste adres. Hieronder vindt u een overzicht van enkele diensten die wij aanbieden:

Groepenkasten Vervangen of Aanpassen

Wij kunnen uw groepenkast vervangen of aanpassen om ervoor te zorgen dat uw elektrische installatie veilig en up-to-date is.

Aansluiten van Inbouwapparatuur

Het aansluiten van inductiekookplaten in uw keuken behoort ook tot onze specialiteiten. Wij zorgen voor een professionele installatie voor optimale prestaties en veiligheid.

Plaatsen van Dimmers en Verlichting

Of het nu gaat om het installeren van dimmers voor sfeerverlichting of het plaatsen van nieuwe verlichting in uw woonkamer, wij staan voor u klaar.

Reparatie en Vervanging van Intercoms en Elektrische Deuropeners

In Tilburg zijn intercoms en elektrische deuropeners veelvoorkomend. Wij zijn bekwaam in het opsporen en verhelpen van problemen, en werken met verschillende merken zoals Comelit, Atea, Golmar en Ritto.

Veiligheid in Oude Huizen

In oudere huizen is het risico op brand door slechte elektrische verbindingen groter. Als u twijfelt over de veiligheid van uw elektrische installatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een inspectie.

Spoedservice bij Kortsluiting

Bij kortsluiting staan we paraat om u snel van dienst te zijn. We zijn flexibel en bereid om andere afspraken te verzetten om uw probleem direct aan te pakken en op te lossen.

Of het nu gaat om een kleine reparatie of een grote installatie, Meijer Elektra staat voor u klaar met deskundig advies en hoogwaardige service. Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw elektrische behoeften.

Wat klanten over ons zeggen

Neem gerust
contact op met ons