Stroomstoring

Stroomstoring? Wij lossen het op! Snelle en betrouwbare service van Meijer Elektra om uw elektrische problemen snel te verhelpen.

Verbouwing

Verbouwing gepland? Wij helpen! Meijer Elektra biedt professionele ondersteuning voor al uw elektrische behoeften tijdens de renovatie.

Groepenkast

Groepenkast upgrade nodig? Bij Meijer Elektra regelen we het snel en veilig op het gewenste moment. Neem vandaag nog contact met ons op!

Laadpalen

Ontdek onze installatieservices voor hoogwaardige laadpalen, zowel voor thuis als voor bedrijven. Neem vandaag nog contact met ons op!

Onze Elektrawerkzaamheden

Bij Meijer Elektra zijn we gespecialiseerd in allerlei elektrawerkzaamheden. Vooral voor de kleinere klussen waar de grotere installatiebedrijven niet altijd voor komen, bent u bij ons aan het juiste adres. Hieronder vindt u een overzicht van enkele diensten die wij aanbieden:

Groepenkasten Vervangen of Aanpassen

Wij kunnen uw groepenkast vervangen of aanpassen om ervoor te zorgen dat uw elektrische installatie veilig en up-to-date is.

Aansluiten van Inbouwapparatuur

Het aansluiten van inductiekookplaten in uw keuken behoort ook tot onze specialiteiten. Wij zorgen voor een professionele installatie voor optimale prestaties en veiligheid.

Plaatsen van Dimmers en Verlichting

Of het nu gaat om het installeren van dimmers voor sfeerverlichting of het plaatsen van nieuwe verlichting in uw woonkamer, wij staan voor u klaar.

Reparatie en Vervanging van Intercoms en Elektrische Deuropeners

In Tilburg zijn intercoms en elektrische deuropeners veelvoorkomend. Wij zijn bekwaam in het opsporen en verhelpen van problemen, en werken met verschillende merken zoals Comelit, Atea, Golmar en Ritto.

Veiligheid in Oude Huizen

In oudere huizen is het risico op brand door slechte elektrische verbindingen groter. Als u twijfelt over de veiligheid van uw elektrische installatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een inspectie.

Spoedservice bij Kortsluiting

Bij kortsluiting staan we paraat om u snel van dienst te zijn. We zijn flexibel en bereid om andere afspraken te verzetten om uw probleem direct aan te pakken en op te lossen.

Of het nu gaat om een kleine reparatie of een grote installatie, Meijer Elektra staat voor u klaar met deskundig advies en hoogwaardige service. Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw elektrische behoeften.

Wat klanten over ons zeggen

S H
S H
2024-02-24
Zeer vriendelijk en vakkundig. Top service!
Mark Kottman
Mark Kottman
2023-11-27
Matthijs, heeft keurig de storing opgelost. Hij komt zijn afspraken na en is keurig op tijd en gaat netjes te werk. Mocht je iemand zoeken dan bel Matthijs!! 👍🏻
AH van der Velde
AH van der Velde
2023-02-16
Werd snel en vakkundig geholpen. Zijn adviezen waren zeer nuttig. En kan hem bij iedereen aanbevelen.
Marianne de Vries
Marianne de Vries
2022-12-16
Matthijs komt zijn afspraken na en op tijd, anders laat hij het weten. Is vakkundig en werkt netjes. In de badkamer heeft hij goede verlichtings armatuur geplaatst en nieuwe schakelaars geplaatst.
Jimi Tsai
Jimi Tsai
2022-10-13
Matthijs heeft goed werk afgeleverd. Hij plaatste snel een extra aardlekschakelaar en een kookgroep. Alleen jammer dat er fouten waren op de factuur, maar dat heeft hij snel hersteld.
Stef Van Dreunen
Stef Van Dreunen
2022-10-04
gemakkelijk en fijn in de omgang, indien de factuur tijdens de werkzaamheden naar verwachting hoger uitvalt wordt dit eerst overlegt en uitgelegd. Nu sinds een maand de overstap gemaakt op elektrisch koken waarbij de kookplaat is geïnstalleerd en de stoppenkast is aangepast, ben er nog blij mee!
Ella de Jongh
Ella de Jongh
2022-09-09
Heel goed en vakkundig geholpen. Van te voren prijs afgesproken. Korte wachttijd, goede service. Dit bedrijf wordt door mij aangeraden.

Neem gerust
contact op met ons